Емо Чолаков върти два пъти по-млади от него студентки, пише „Всеки ден".

Гологлавият синоптик нямал никакви задръжки да сваля де-що шава, без да му пука, че по този начин прави жена си за смях. Той от години й слагал рога с колежки, стажантки и фенки и дори не си правел труда да го крие от нея.

Изневерите са в кръвта на Емо, смятат негови колеги от Би Ти Ви. На екран той може и да е много симпатичен, но в живота му пукало единствено за самия него. Най-голямата му слабост били жените, при това съвсем младичките.

„Като си хареса някоя, веднага пуска в действие заучения си чар и прословутите шегички. И така от закачка на закачка се озовава с нея в леглото, а после се хвали с подвига си", разказват в телевизията.

Най-странното било отношението на съпругата му Краси. Тя не смеела и дума да обели, за да защити правата си на законна половинка.



Изневерите обаче съвсем не били единственият проблем в отношенията между Чолаков и жена му.

„Той се държи с нея, меко казано, отвратително", възмущават се негови колеги.

Синоптикът нямал притеснения да й крещи на публични места, да й се подиграва с повод и без повод и да отправя по неин адрес всевъзможни обиди. И докато пред колежките си се правел на кавалер, отварял им вратите и ги обсипвал с комплименти, нея оставял да мъкне тежки пазарски чанти с обяснението, че пазаруването е женска работа.

На целия този фон в Би Ти Ви останали като гръмнати, когато Емо обявил, че иска да сключи законен брак с половинката си, с която години наред живяха без подпис.

„Защо изобщо й предлага, след като се държи с нея по този безобразен начин? И на нея къде й е акълът, че да приеме?", чудят се в медията.