Бони и усмихнатият синоптик на bTV Емил Чолаков, бяха специални гости в "Денят е прекрасен”.

Двамата се обясниха в безпределна любов един на друг. Емо заяви: "Не мога без теб! Ти си бурята в сърцето ми!”, а Бони му обеща след края на благотворителното шоу двамата да запишат обща песен.

Певицата призна, че в момента няма мъж до себе си, но продължава да мечтае да намери любовта и да има семейство с много деца.

"Опитваха се да ме опитомят, но аз съм си такава – буйна и непокорна. Ревнували са ме от почитателите ми, защото получавам цветя и обаждания. Аз да не работя в аптека? А и това да правех, пак щях да съм същата”, категорична е тя.

Бони заяви, че дори не се е замисляла дали да приеме да участва във "Великолепната шесторка”: "Аз сама отглеждам дъщеря си и разбирам какво им е на децата, които по една или друга причина са далеч от семейството си. Трудно ми беше да обясня на детето си защо се случва това. Аз самата нямам отговор защо толкова безотговорно се раждат деца и хората не осъзнават, че те не са просто вещи. Трябва да има по-сериозни санкции за онези родители, които не изпращат децата си на училище; да се направи всичко възможно, особено за ромите да бъдат по-образовани. А моят съвет към тях е, когато правят любов, да не мислят само за удоволствието, а да се стараят да се пазят. Ромите са хора на живота, но това не ги оправдава. Трябва да променим възпитанието и морала си и да сме по-отговорни към децата си”, допълни певицата.

Емо Чолаков припомни, че България е единствената страна в Европа, която все още позволява хиляди деца да растат без семейство в домовете. Той сподели искреното си възхищение от работата си с Бони в шоуто: "Бони е огън жена! Фурия! Невероятно се зареждам и се чувствам прекрасно в нейната компания, макар че тя е водещата в двойката”, категоричен е синоптикът.

По темата за това кой ръководи кораба у дома, Емо призна, че макар и винаги усмихнат, той е човекът у дома, който носи повече отговорности и респектира домашните. Тогава Васко Мавриков най-сетне призна, че в неговото семейство жена му е водещата: "Аз съм роялът, на който тя свири. Обаче не съм мъж под чехъл”, заяви той.

В последната част на предаването тонът се смени рязко, защото гости бяха водещата на "Денят е прекрасен” Милена Илиева и нейният адвокат Явор Нотев. Те припомниха инцидента от лятото, в който Милена и съпругът й едва не бяха премазани в колата си в хотелски асансьор във Велико Търново. В студиото бяха поканени представители и на фирмата производител на асансьора, и на собствениците на хотела, но те не се отзоваха. Милена обяви, че започва гражданско дело по случая и ще търси докрай правата си в съда.

"Ако всички ние променим мисленето си и започнем да отстояваме правата си, ще се промени и системата. Не може да няма виновни в случаи като този, при който можех да загубя дори живота си. Експертизата показва, че е попаднал прах в хидравличната система на асансьора. Аз искам да разбера защо е станало това – зарази недобра експлоатация на съоражението или заради фабричен дефект. Не може да няма виновни”, смята тя.