Емил Каменов напусна Big Brother All Stars на крачка от финала. Извънредното включване на Big Brother от Къщата изненада всички Съквартиранти.

„Не исках да стигна до финала, благодаря на всички зрители, които ме подкрепяха досега”, заяви Емо Каменов в студиото на Алекс Сърчаджиева. На въпрос кой е неговият фаворит, отговорът беше категоричен: „Това е Ники Китаеца”.

Същевременно в мисията „По Коледа стават чудеса” джуджетата и Снежанка преминаха своите индивидуални мисии, както и сборната - да запишат видео към песента All I Want For Christmas Is You. Тодор Славков успя да раздели по цветове огромно количество бонбони с малко помощ от другите джуджета, Катето Евро чу снаха си, но успя да се овладее и не се разплака, а Калина Паскалева си направи още селфита.



Тодор разказа от първо лице Снимкамитичните купони в апартамента си. Някои от тях били толкова мащабни, че единственото, което му се иска сега, е да си „запали апартамента”. Пиянството на малък Тошко успя за пореден път да разбуни духовете в Къщата. В пристъп на ярост Емо скочи бесен срещу него, но останалите успяха да овладеят положението и се разминаха само с уплаха от ситуацията.

Калина погледна на отношенията и с Китаеца под друг ъгъл. Тя заключи, че той си чисти имиджа с нея, а жена му е съучастник в поредната пиар акция в живота му.

Кой ще стане „Любима риалити звезда на България 2014” ще стане ясно на големия финал на шоуто в понеделник.