Емил Каменов, известен с участието си в „Къртицата” и „Биг Брадър”, има его колкото небостъргач. Риалити звездата участва заедно с с половинката си Ивета в поредно риалити предизвикателство – социалният експеримент „Смени жената“. В неговия дом се нанесе за няколко дни друга жена-Нина, която бързо установи, че Ивета е бивша съпруга на големия футболист на „Левски” и национал Илиан Стоянов-Коловати.

На въпроса й дали Емо не се чувства в сянката на именития си баджанак, Къртицата загуби самообладание и заповяда на екипа на прекрати снимките. Той заплаши със саморазправа и бързо напусна снимачната площадка. Явно сянката на Коловати тегне над влюбения Емил, който ревнува от баджанака си и не може да му прости по-голямата известност.

Ивета Талазова, която успя да опитоми охранителя от Монтана, се грижи за сина си Александро-от връзката й с футболиста. Двамата планират да се преместят при Къртицата в Лондон, където той работи като охранител.


Емил Каменов и Ивета Талазова са заедно от година и половина. Любовта им пламва в социалните мрежи, когато Ивета е дистрибутор на колаген, а Емо - охрана на университет в Лондон. Двамата се надяват скоро да се радват и на общо дете.