''Жена ми ме хвана в изневярата с Виктория заради собствената ми разсеяност и една касета.''

Това сподели в "Жените говорят" разкритата "къртица" Емил Русев.

"Бяхме се снимали с Виктория и исках да прехвърля заснетото от камерата на касета. В това време се прибира жена ми и аз скривам камерата, но оставям касетата. След това излизам, а когато се прибирам намирам бележка от Христина, с която към този момент имам връзка от 10 години, живеем заедно, но все още не сме женени. Бележката гласи: "Хайде с твоето котенце, патенце - да сте живи и здрави." Шест месеца не можех изобщо да се свържа с нея. Като я намерих - не иска да контактува с мен изобщо. Добре, че беше баща й, родителите й изобщо, които много помогнаха да си ме прибере и за това съм им благодарен", разкри Емил.

С пословичната си разсеяност Къртицата обясни и провала си в ролята на предателя в базата.

*Виктория

"На теста Бориса беше далеч по-подготвена" - каза Емил Русев и допълни "Когато психолога на предаването ми каза, че съм избран за ролята на Къртица, си помислих, че се шегува. Явно са търсили човек, който лъже добре в напрегнати ситуации".

Най-актуалната риалити звезда днес се опитва да живее живот без лъжа. Въпреки, че отказа да сподели пред неговата версия колко дълго е продължила връзката с Виктория Джумпарова, Русев отново наблегна на факта,че обожава жена си и вече е разбрал, че няма какво да търси в обятията на мацки и знайни и незнайни красавици.

*Емил и Виктория

Днес той е сигурен, че има всичко, за което е мечтал. Дори за изкусителната Бориса бе категоричен, че за него тя е 100 % приятел и нищо повече. Той определи противника си на елиминационния тест като потенциална Къртица, заради нейният характер.

Първите думи на еколога били към жена му: "Хриси, всичко наред ли е?" Той призна, че не е спал изобщо, бил е с жена си на рожден ден където го приели много дружелюбно, с аплодисменти и желание да се снимат с него.

"Един познат ми подари гривна, постоянно пристигаха уискита, снимки с мен. За първи път така ми обръщат толкова внимание." - не без задоволство разказа Русев пред Жени и Мая и допълни: "Един човек ме чакаше пред тоалетната. Когато приключих и излязох, той поиска да ми стисне ръката, дори без да съм се измил", пише ''Блиц''.

*Христина