Навръх рождения ден на големия си син Георги, Георги Енчев обяви новината, че напуска за постоянно столицата до броени дни.

„От доста време го мечтая… и ето и че и на това предизвикателство му дойде реда… да стана банскалия и да заживея в зимната столица на Балканите”, споделя артиста, в типичния за него шеговит стил.

Заедно със съпругата си Цвети и двамата си сина, изпълнителят ще се настани в ултра луксозно жилище в перлата на зимните курорти у нас, Банско.

„Причините да се преместя в Банско са много. От една страна искам семейството ми да живее различен, спокоен и природосъобразен начин на живот, какъвто за съжаление големия град не предлага на този етап. В Банско няма престъпност, няма наркотици и жрици по улиците, единственото нещо, което децата могат да правят е да спортуват, да учат и творят. От друга страна със съпругата ми отдавна искаме да започнем някои нови бизнес проекти и да открием най-големия детски развлекателен център в града, Суши бар, в който освен класическите варианти на суши за пръв в България ще опитате суши с бански старец и кървавица, и наргиле бар за татко” завършва съвсем не на майтап Енчев.

Най-развълнувани от предстоящата промяна са момчетата на Енчев – Георги на 4 г. и Александър на 1,5 г, които очакват с нетърпение падането на първия сняг, за да вземат първите си уроци по зимни спортове. И докато малките господа трескаво се суетят около баща си, той решително уточнява:

„Така или иначе ще продължа да пътувам до София всяка седмица и да си движа нещата около лейбъла и всички нови проекти, които сме подхванали с Румънеца и компания… и както винаги те не са един и два. Групата е под пара и се радваме на страхотен интерес от страна на нашите фенове".