Диетоложката на звездите Енджи Касабие разкрива в покъртителна изповед пред списание LOVE style, че откакто се омъжила за съпруга си Рабих ел Зейн през септември миналата година, съдбата не спира да им поднася сериозни изпитания.

„Веднага след сватбата, аз забременях с близначки по естествен начин, имах много тежка бременност и няколко пъти влизах в болница. Лекарят в Бейрут допусна грешка с мен и за съжаление загубих моите момиченца в шестия месец. Това се случи преди около два месеца и се наложи да направя аборт. Накараха ме, защото имаше опасност за моя живот и трябваше да извадят бебетата. Получих контракции за по-дълго време. Докторът ми обясни, че е нормално, защото съм слабичка и затова ме боли коремът. А това са били контракции и те доведоха да спукване на единия околоплоден мехур. Така започнах да получавам инфекция и се наложи да махнем бебетата, за да запазят живота ми. Болката по нашите бебета е огромна, защото няма по-голяма мъка от това майка да загуби детето си. Аз ги чувствах и ги родих, исках и да ги видя, но не ми ги показаха. Господ ги е създал, Господ ги е взел. Аз имам вяра, че са в Рая и ни чакат да ни приемат там някога”, с болка споделя Енджи пред LOVE style.

Тя обаче няма да съди доктора, защото по-голям съдия от Господ няма. Тя е убедена, че с мъжа й са урочасани, тъй като трудностите им не спират.

„Лошите очи могат да направят големи проблеми. Ние купихме апартамент в Бейрут и ни измамиха. Откраднаха ни парите за него и сега водим дела в съда. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар. Сега, слава на Бога, е по-добре. Доста хора се опитаха да ни разделят и скарат пряко или косвено и правеха интриги между мен и мъжа ми. Любовта, разбирателството и искреността ни обаче преодоляха всичко. Не вярвах нито в уроки, нито в магии или подобни неща, но все намирахме по нещо в колата. Нямам друго обяснение за всичко, което ни сполетя”, убедена е Касабие.

Тя обаче вярва, че ще преодолеят проблемите с вяра и много молитви към Господ.