Тя е фина, нежна и много, много секси. Тя е Енджи Касабие - един от малкото участници от последния "Биг Брадър", които успяха да останат некомпрометирани. И в това няма нищо чудно - Енджи признава, че всичко, което й се е случило в Къщата, е било за добро.

"Сега се чувствам като рибка, която току що е изскочила от аквариума. Все едно съм в чуждо тяло, усещането е много странно и интересно. Не вярвах, че ще изпитам такива емоции, след като изляза от Къщата. И изобщо не съжалявам, че приех да се включа в това преживяване, наречено "Биг Брадър", защото то ме научи на много неща", казва Енджи в ексклузивно интервю за woman.bg.

След края на Биг Брадър Енджи и съквартирантите купонясваха в столичния клуб Биад.

Тя споделя, че реално обществото, което е срещнала в покоите на Големия брат е един умален вариант на нашето обкръжение. Спокойно и с усмивка тя разказва, как си е дала сметка, че когато хората са затворени в един микросвят и често са предизвикани да покажат всички негативни черти на характера си, те в много по-кратки срокове успяват да покажат всичко от себе си. "Това са процеси, които навън могат да се случват с години. В Къщата всичко се случва за минути - провокират те, реагираш - показваш всичко, което криеш", казва Енджи.

Тя споделя, че Къщата за нея е била едно голямо училище, по време на което и тя е научила нещо за себе си. Сега тя вече знае много добре колко е важно да бъдем по-позитивни, по-усмихнати и да си помагаме повече. Това са важни уроци, които Енджи иска да предаде на хората.

"Много ми липсваха любимите ми хора. Когато се случеше нещо неприятно, имах огромна нужда от моя любим мъж - исках само да ме гушне, да почувствам, че съм обичана... Изолацията е нещо ужасно, това беше много трудно за мен.", признава Енджи, която често се чувствала като Черната овца в Къщата.

Към днешна дата обаче тя вече е щастлива с най-близките си хора до себе си. След като излезе от къщата, тя посвети времето си на релакс, масажи и срещи с приятели. След няколко дни стяга куфарите за Ливан, където има клиника и работи с някои от най-големите звезди в страната.

Но Енджи, която кипи от енергия, има още планове - в най-скоро време тя ще възобнови здравословната си кухня тук в България, а от януари стартират и специални здравословни уикенди и уникални събития, по време на които иска да посвети българите в тайната на перфектната фигура.


 

"Все още съм против диетите. Даже по време на Биг Брадър, макар да нямах някаква специална храна, успях да сваля килограми. А в първите две седмици хапвах само филийки със сирене. Това е доказателство, че въпросът е не да гладуваш, а да хапваш често и да ти е вкусно. Трябва да подбирате храната си, но е важно и да хапвате по няколко пъти на ден. Тогава отслабването става възможно", кава Енджи.

Тя споделя, че хората масово не са наясно какво е това диета. "Много хора казват, че са спазвали диета, но са в заблуда. Диетата е просто да се храниш умерено и да ти е вкусно, това е всичко", казва накрая на нашата среща чаровната Енджи Касабие.

Автор: Woman.bg