Красивата и популярна диетоложка на звездите Енджи Касабие отново се грижи за хранителния режим на чужди артисти, които снимат в България. Една от най- скъпоплатените актриси в Индия Алиа Бхат сподели в своя инстаграм профил с над 20 милиона последователи от София обща снимка с Касабие. Изключително популярната британска актриса и певица написа в социалните мрежи:

“Благодаря ти толкова много Eнджие Касабие, че подсигури здравословните ми, но супер вкусни хранения, точно по начина, по който ги харесвам, тук в България... Ти направи живота ми толкова по-лесен! Аз не съм човек, който обича да хапва навън често...но твоята храна ме кара да се чувствам все едно хапвам у дома”.

Алиа Бхат е родена на 15 март 1993 г. и активно работи в хитови филмови продукции. Тя е носителка на няколко отличия, включително две награди за филмови награди, и е една от най-платените актриси в Индия. Започвайки през 2014 г., тя се появява в списъка на Celebrity 100 на "Форбс Индия. Алиа Бхат е дъщерята на режисьора Махеш Бхат и актрисата Сони Раддан. След като дебютира като детска художничка в сериала "Sangharsh" от 1999 г. ,се установява в Боливуд. В допълнение към участието си във филмите, пусна свой собствен моден бранд