Енджи Касабие неведнъж е показвала, че обича луксозния начин на живот, а това несъмнено предполага уют и изящество в нейните лични покои. До момента популярната диетоложка е реализирала безброй фотосесии с модна тематика, а неотдавна получи предизвикателството да рекламира една от най-големите френски дизайнерски модни къщи в мебелния бранш, а именно Gautier.

Кадрите, които виждате са част от последната колекция на компанията и са по случай 20-годишнината й на българския пазар. Сесията е реализирана в Кемпински хотел Гранд Арена от един от най-известните арабски фотографи Sharbel Bou Mansour, който е работил с ливанската поп звезда Хайфа Уехбе. Любопитна подробност е, че той взима по 1000 долара само на кадър и затова малцина са тези, които могат да си позволят да позират пред обектива му.

Енджи намери време за атрактивната фотосесия из между многото си ангажименти, свързани и с чести пътувания до родния Ливан. Напоследък тя е ангажирана и с холивудската знаменитост Силвестър Сталоун, който снима у нас поредната част от култовия “Рамбо”. Енджи, която е приятелка със Сталоун се грижи за здравословния лайфстайл на актьора.