Енджи Касабие не престава да ни изненадва приятно – този път за наближаващите светли празници. ВИП-диетологът събра в столичния клуб Биад много млади момчета и момичета – всички нейни фенове и ги зарадва с подаръци преди празниците.
Биад съвместно с пиарът на звездите Атанас Лазаров, новия собственик на клуба Димитър Иванов и екипът на най-яките тийн партита в София бяха организирали за вечерта конкурси на различна тематика в които тийнейджърите най-вече трябваше да покажат талант и артистичност.


Енджи пристигна в клуба легенда с много свои приятели като истинска принцеса с розова дванадесет метрова лимузина на Limos Bg и шампанско.
Всички я поздравиха за новия й моден стил и отдалеч забелязващите се и ботуши, изработени специално за нея в сребърно.
Бе поздравена и от много нейни приятели известни личности от шоу бизнеса - Азис, Диана Любенова, Андреа, Николета Лозанова, Гери Дончева, Станимир Гъмов. Принцесата, както винаги, бе осигурила огромни плата екзотични ядки, цитрусови плодове, италиански сирена и мезета, с които зарадва младежите.
На края на вечерта Енджи ни поднесе още една изненада – изпя нейни хитове на арабски и обеща още безброй мероприятия през новата година и нови диети. Очаквайте и най-новата й книга с тайните рецепти на звездите от Холивуд и България.