Диетоложката Енджи Касабие вчера стана съпруга на "Мистър Ливан 2014" Рабих ел Зейн в луксозна сватба в столицата на Египет - Кайро.

Тържествата започнаха още преди шест дни с мини сватба в родния на младоженците Ливан и приключиха рано тази сутрин. Първата свабта обаче бе само за многолюдната фамилия на булката, тъй като в страната е такъв обичаят. В рамките на седмица Касабие блесна с две умопомрачително красиви рокли - и двете ушити от най-добрия млад дизайнер в Ливан Рами Саламун.

Ливанският елит бе натоварен на специален чартър, който ги стовари в Кайро и настанен за сметка на младоженците в петзведния хотел "Четири сезона", от който се разкрива панорамен изглед към града и река Нил.

Според запознати покана за сватбата е получил и Силвестър Сталоун, но професионални ангажименти са му попречили да пътува до Кайро. Касабие се сдружи с холивудската звезда, докато той снима в София екшъна "Непобедимите". Докторката приготвяше здравословни храни на знаменитости от ранга на Джейсън Стейтмън, Жан-Клод ван Дам и други.

Касабие и Ел Зейн придобиха популярност в родината си като ливанските Барби и Кен. Атлетичният съпруг на Енджи е сред най-известните персони в страната, тъй като освен победител в конкурса за красота, е и водещ, и бивш състезател по волейбол.