Диетоложката на звездите - Енджи Касабие, мина под венчило на 25 септември в Ливан.

Самата тя сподели, че на сватбеното й тържество имало близо 300 гости. Присъствали много арабски звезди, българи, американци, италианци.

Бил и министър-председателят на Египет, както и много кралски семейства, които са близки и приятели на семейството на Енджи. Дошли и доста журналисти, тъй като съпругът на Касабие - "Мистър Ливан 2014" Рабих ел Зейн, работил като журналист в телевизия "Ал джазира". Гримьорът Кирил Чалъков и ПР-ът Наско Лазаров също били специални гости на сватбата.

Преди сватбата Енджи и Рабих ел Зейн се познавали от 7 месеца. На втория месец дошло предложението за брак, а на 5-ия вече e и самото сватбено тържество.

"Роклята струваше горе-долу около $ 150 000. Исках да бъде като бижу. Имаше кристали и диаманти по нея", довери Енджи в "Преди обед". Тя обаче отказа да каже колко е излязла цялата сватба. "За пари да не коментираме засега. Говорихме за роклята. Може от там да се смята", каза още тя.



По време на сватбата тя изпяла песен на съпруга си. Парчето било написана специално за сватбата на двамата и е посветено на младоженеца.

Диетоложката издаде и още нещо, случило се по време на голямото събитие. Тя сподели, че след втория час вече не чувствала краката си. Затова й направили масаж. "След 10 минути бях станала на крака, все едно току-що се бях събудила".



Сватбеното тържество приключило в 4:50 ч. сутринта, спомнят си двамата влюбени.

Меденият им месец бил в Бали, Сингапур и на Малдивите. Сега мечтаят за бебе. "Искаме да имаме скоро едно детенце. Хубаво е на по-млади години човек да има дете. Искаме да бъдем приятели с него, ще го водим да спортува с нас, ще се запишем на езици, ще ходим на почивки...", разказва Енджи.



Тя допълва: "Аз не съм най-красивата жена, но понякога има малки неща, които държат човека до теб. Ревнуваме се, но сме добре".