Звездната диетоложка Енджи Касабие вдига нова сватба.

Дамата, която доби популярност като една от най-добрите специалистки по хранене ще става семейна жена, научи HotArena.

Причината ливанската хубавица да изчезне от фокуса на прожекторите, е именно фактът, че се готви за най-важния ден в живота си. Бъдещият й съпруг е от Бейрут и й е сънародник–Рабих ел Зейн.

Освен това е и носител на титлата „Мистър Ливан” за 2014 година.

Имайки предвид произхода на младоженците, мястото на сватбата най-вероятно ще бъде някоя екзотична дестинация. Всъщност двойката вече го е избрала – церемонията ще се проведе в Кайро, в един от най-скъпите хотели.



Енджи вече е изпратила покани до най-близките си приятели и на 24 септември ще се съберат всички, за да отпразнуват събитието. Самата Касабие се бе поизгубила от публичното пространство в последно време.

Успешният й бизнес в момента е поет от асистентка, а по време на дългата си пауза, Енджи Касабие вероятно се е отдала на любовни трепети с ливанеца Рабих. Двойката споделя непрекъснато свои общи снимки в социалната мрежа, а според близките им, годежът е отпреди няколко месеца.

Двойката се среща за първи път преди няколко месеца, докато са в Бейрут. Преди да срещне Енджи, мистър Ливан не е имал сериозна връзка.



Покрай срещите им двамата задълбочават отношенията си. Рабих ел Зейн дори става неин бизнес партньор.

Той й помага да изготви тренировъчни диети и програми онлайн, а Енджи Касабие приготвя здравословни храни за редица знаменитости.

Преди да се събере с него, диетоложката лично приготвяше менюта за Бритни Спиърс, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Робърт де Ниро, Джон Траволта и Жан Клод ван Дам, когато са в България.

Но този, който я направи истинска звезда, бе Стефан Данаилов.