Енрике Иглесиас и Дженифър Лопес тръгват заедно на турне това лято, съобщават американски медии.

Двамата изпълнители ще изнесат над 60 концерта, като първият ще бъде във Венесуела през юни. В рамките на турнето си те ще пеят също в САЩ, Европа и Азия, въпреки че тези концерти все още не са потвърдени.

Това ще бъде първото цялостно световно турне на Лопес и тя е решена да направи впечатляващо шоу.

"Дженифър и нейният екип са си освободили повече от месец от 4 май нататък, в който ще направят интензивни репетиции всеки ден на сцена в района на Лос Анджелис. Това ще бъде гигантско турне, допълнено с пищна сцена, музиканти, които ще свирят на живо, и танцьори", разкри запознат източник пред сайта Celebuzz.com.

Той допълни, че Дженифър била "много развълнувана, че Енрике ще се включи в турнето". Очаква се по време на турнето двамата да изпеят песента "Mouth 2 Mouth", включена в албума на Енрике "Euphoria".

Иглесиас трябваше да бъде подгряващ изпълнител на световното турне на Бритни Спиърс миналата година, но се оттегли само няколко часа след като беше направено съобщението. Тогава той се извини за объркването, но според слуховете не бил особено доволен, че ще бъде само подгряващ изпълнител.