Курникова и Енрике вече рядко се появяват заедно в обществото и слуховете за раздялата им стават все по-упорити.

Оказва се  - двойката не само не се е разпаднала, но и преживява нещо като меден месец. Те са заедно от 11 години, но романтичните им моменти не са отминали.

Тези дни Анна и Енрике са си направили  уикенд на яхта, разказва www.eg.ru. Таблоидите пуснаха серия от снимки, на които се вижда как Курникова говори по телефона и се радва на слънцето, а Енрике  е подкарал лодката. Папараците отбелязват, че всъщност той само веднъж истински е управлявал яхтата, а почти през цялото време тя стояла на място и двойката си бъбрела кротко.

На лодката било и кучето Джек – домашният любимец на двойката. За отбелязване е, че Анна носи на безименния си пръст огромен пръстен и това подхранва друг слух – че двамата тайно са се оженили. На всичко отгоре наскоро те си купиха нова къща в Маями. За да отбележат събитието, от Испания долетяха половин самолет роднини на Енрике. Новата къща страшно им харесала  -  всички заявили, че сега на Анна и Енрике не им остава нищо друго, освен да си направят едно беб, пишат от kliuki.bg.