Хиляди женски сърца разтопи вчера с грандиозен концерт в „Арена Армеец“ Енрике Иглесиас. Горещият мачо се раздаде на максимум и запали и буквално, и преносно препълнената столична зала. Енрике не спря да танцува, да тича, да скача, да се катери по загражденията и неспирно да общува с публиката. Почитателите на латино певеца имаха шанс да се докоснат до него благодарение на сценография, изцяло базирана на идеята за максимална близост с публиката.

Той зарадва феновете си с някои от най-големите си хитове като Bailamos и Ring My Bells, като пя от уникална конструкция от две сцени, свързани с коридор. Грандиозното зрелище бе допълнено от невероятно светлинно шоу и нови пироефекти. Енрике показа, че обича публиката точно толкова лудо, колкото и тя него. Той периодично поздравяваше тълпата, казваше „Наздраве“, отпивайки ракия и, разбира се, остави спомен на едно момиче за цял живот.


Към края на концерта Енрике изтегли на сцената момиче от публиката, както бе обещал. Щастливката се казва Ива и е на 17 години. Енрике си поговори с нея, прегърна я, целуна я и танцува с нея под възторжените възгласи на фенките, всяка от които копнееше да е на мястото на невярващата на късмета си тийнейджърка. Която според нас снощи не е успяла да спи от вълнение. Енрике се върна на бис, разбира се, и изпълни доста песни, а след това бързо, бързо напусна залата и остави разочаровани фенки пред задния вход, които търпеливо го чакаха почти до полунощ, за да го видят и да се щракнат с него за последно.

източник: woman.bg