Енрике Иглесиас целуна друга жена освен Ана Курникова. Вниманието му взе инфлуенсърът от българо-испански произход Ивоне Рей, видя HotNews. Горещата сцена се случи по време на участие на латиното в Монако. През уикенда той имаше бутиков концерт за отбрана публика в популярния местен Sporting club.

Сред отбраните гости на лайва му беше и блондинката Ивоне, която от дълги години живее в Монте Карло и е сред местните знаменитости. Атрактивната дама е сред влиятелните персони, като в социалната мрежа Инстаграм има над 1 милион последователи. Хората, които я следват са предимно от Испания, Италия, Франция, Монте Карло и Дубай, където често гастролира.

Целувката й с Енрике беше публична и е запечатана в няколкосекундно видео, което бързо се разпространи в социалната мрежа. На него певецът без свян от това, че е обвързан, дарява с ласка инфлуенсърката.  Запознати разказаха, че този жест от страна на мачото не е случаен, тъй като се познавал с дамата от дълги години и бил щастлив от факта да я види на изявата си.

Ивоне Рей често е в компанията на популярни личности. На едно от последните събития в Монако е с Ева Лонгория. Освен инфлуенсър нашенката е и организатор на различни светски прояви в Княжеството. Неотдавна беше част от екипа на Седмицата на модата в Монако и представи тоалет на световноизвестната дизайнерка Алберта Ферети.