Остава точно един месец до най-епичното парти на годината – това, с което Bedroom beach ще открие новия сезон в Слънчев бряг. В навечерието на най-очаквания ден от годината – 7 юни, от клуба разкриват всички детайли около мащабното събитие. Гостите ще бъдат потопени в атмосфера, вдъхновена от мистика, фантастика и великолепие. Над 2500 души ще станат свидетели на премиерния спектакъл Game of Gods, който ще бъде кулминацията на вечерта.

В него ще вземат участие близо 30 артисти от България и Румъния, които ще превърнат морския бряг във величествено подобие на древен Олимп. Излетите от 24-и каратов разкош, изваяни до съвършенство тела на момичетата от Bedroom premium ladies ще ви пренесат над облаците, където невъзможното не съществува. Сцената на клуба ще бъде преобразена в свят от страсти, потопени в злато и фантазии, претопени в реалност. Митологични създания, божествен блясък и амброзия за сетивата ще завладеят плажа в Слънчев бряг.

Bedroom beach е първият по рода си премиум клуб на българското Черноморие. Началото му е поставено през 2007 година, а днес близо 12 години по-късно, той се е превърнал в емблема на световната хаус сцена и еталон за най-висок стил. И през лято 2019 той няма да изневери на своята запазена марка и ще предложи на своите клиенти и приятели шоу без аналог в България. За първи път зад пулта на Bedroom beach ще застане сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg! Резидентът на Mykonos, Cavo Paradiso, e едно от най-актуалните имена на европейската хаус сцена в момента. Присъствието му в Слънчев бряг е гаранция за силната заявка, която дава клуба за лято 2019. Кулминацията на летните партита през сезона, ще бъдат култови събития с топ DJ от цял свят – Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin и Liva K.

Началото ще бъде още на 7-и и 8-и юни, точно в полунощ. Тогава клубът ще претърпи истинска метаморфоза, за да може нощта да се пренесе в едно друго измерение. Това е Game of Gods! Грандиозната сцена и убийствения саунд ще гарантират невиждано по размерите си зрелище, с качеството на световния лидер при озвучителните системи Lacoustics и над 80 осветителни устройства Robe! Хип-хоп емоциите ще достигнат критични нива на забавление през цялото лято с емблемите на R&B музиката у нас - 100 Кила, СкандаУ, Криско, Ъпсурт и Тита.

През 2019-а ще бъде поставено и началото на нова поредица партита на плажа – Trap on the beach. В тях ще вземат участие – MBT, Marso и V:RGO. През 2019-а зад пулта на Bedroom beach ще застанат и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov. През годините клубът се превърна в любимо място на младите хора от цял свят, заради изисканата си визия, еуфорична атмосфера, интериор от естествени материали, внушителен саунд, първокласно обслужване и най-вече модерно лайфстайл настроение. И всичко това има само едно име - Bedroom beach!