С 10 бона ще увеличи банкова си сметка Веско Маринов, пише „България днес”. Бардът на нацията ще лапне колосалната сума само за два часа работа. Веско ще направи грандиозен концерт в заведение в центъра на София навръх празника на жените - 8 март.
Маринов се е пазарил да получи точно 10 000 лева и нито стотинка по-малко. Веско изтъкнал пред собствениците на заведението, че ще го напълни от раз и то ще се пука по шевовете.


Певецът си има твърд хонорар и не желание да се изявява на сцената за по-малко пари. Любимецът на куп жени смята, че сумата от 10 бона е напълно приемлива и всяко елитно заведение може да я издаде и да му я даде.
Веско в последно време вдигна мизата, тъй като и неговите колеги надуха своите хонорари. Допреди няколко месеца Маринов се навиваше да пее срещу малко по-скромна сума, като той прави спектакли и за под 8000 лева.
Почти всяка година Маринов има концерти на празника на жената, защото знае, че може да изкара добри пари и да порадва почитателките си. Фенките на Веско са хиляди и щом научат, че има изява, веднага хукват и изкупуват билетите. Те обаче проявяват по-голям интерес, когато стане ясно, че Веско отново е ерген.
Шоуто на Осми март ще е последното на барда на нацията преди голямото му пролетно турне. Маринов планира редица концерти в няколко града у нас, като от тях също ще попълни банковата си сметка. Истината е, че Маринов си е заслужил всяка стотинка, която изкарва с пот на челото.
Веско е изключително съсредоточен върху подготовката за тях, още повече че отскоро той отново е ерген. Маринов се раздели с половинката си Веселина Пеева, с която имаше любовен романс почти година.
"Не прие тежко раздялата. Знае, че в живота се случват такива неща. Сега мисли изцяло за изявите си на сцената", признават близки до изпълнителя.