Братът на мега звездата Джулия Робъртс - актьорът Ерик Робъртс, демонстрира свръх самочувствие с изявлението си, че колегата му Киану Рийвс е лош актьор.

В интервю за bTV, Ерик изказа мнение, че звездата от „Матрицата“, „Скорост“, „Адвокат на дявола“ и други супер продукции не вдъхновявал колегите си с играта си и можел само да ги научи какво да НЕ правят, пише bliasak.bg.

В момента Ерик е в България за снимките на италиански сериал, в който играе бос на мафията.

*Киану Рийвс

„Лошото момче“ откровено призна и за влечението си по марихуаната.

„Винаги съм пушил трева, никога не съм пил и не обичам пиячите. Защото много хора в семейството ми са имали проблеми с алкохола“, сподели Робъртс и допълни, че в това отношение е спокоен, че дъщеря му Ема не би се поддала на същите пороци: „Тя е много консервативна, даже задръстена. Не я интересуват нито пиенето, нито наркотиците. Големи късметлии сме с нея“.

Актьорът призна, че дълги години не е бил в добри отношения с известната си сестра, но в момента двамата са много близки и се чуват всеки ден. Ерик Робъртс обаче не пропусна да напомни на аудиторията, че благодарение на него Джулия е станала звезда:

"Аз й уредих първия филм. Там тя играеше моя сестра. Аз й дадох старт - аз й наех агент, наех й мениджър, а три филма по-късно, тя подписа за ролята в "Хубава жена" и стана най-голямата звезда в света. Много се гордея с нея. Тя е един от най-добрите ми приятели. Чуваме се и си пишем всеки ден”.

*Джулия Робъртс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver