В момента Ерик гостува във Валенсия, където пя навръх Деня на влюбените.

Изпълнителят на Diapason Records обаче предпочете да съчетае полезното с приятното и след своето участието, което премина великолепно, си подари няколкодневна ваканция в красивия испански град.

В последната година певецът на „Атрактивна“ постоянно получава покани да гостува в различни точки на Европа и често е на път. Предимно забавлява хората в Белгия, Холандия и Германия.



„Много се зарадвах, че на 14 февруари имах предложение за Испания. Това е държава, която адски много ми харесва и винаги си прекарвам страхотно, когато я посещавам.“, сподели дългокосият изпълнител.

„Много ми допада климата, природата, хората, храната и изобщо всичко. Ето защо реших, че мога малко да удължа малко престоя си. Нуждаех се от почивка, тъй като напоследък имах доста здравословни проблеми и се наложи да се подлагам на продължително лечение. Сега се чувствам отлично, но въпреки това имах огромна потребност да сменя обстановката и да се отдам на пълен релакс.“, сподели Ерик.

„Честно казано, не ми се прибира, но няма начин.“, каза още той. „Предстои ми доста работа по моя нов проект, на който залагам изключително много.“, сподели изпълнителят на „Тя е с мен“.