В края на миналата седмица Ерик отиде за първи път Виена и прекара няколко незабравими дни там. Изпълнителят на Diapason Records посети голяма част от забележителностите на австрийската столица и не скри, че е много впечатлен от красивия град.

Певецът на „Нищо съм без теб“ постоянно получава покани да гостува в много точки на Европа и често пътува до различни държави на стария континент. Досега обаче работата му не го бе отвеждала до Виена. Ето защо Ерик, който отдавна мечтаел да отиде в австрийската столица, решил да си подари една екскурзия до там.



„Винаги съм искал да посетя Виена, но поради една или друга причина, не бях реализирал мечтата си до този момент. Ето че и това се случи и съм наистина много впечатлен. Навсякъде е изключително красиво!“, сподели гласовитият изпълнител.

По време на престоя си във Виена Ерик посети по-известните забележителности, сред които са двореца Шьонбрун, замъкът Белведере, катедрала Свети Стефан и разбира се, парка Пратера. „Толкова много ми хареса, че със сигурност отново ще посетя този град!“, категоричен е изпълнителят на Diapason Records.