Фолк певецът Ерик потвърди слуховете, че има интимна връзка с „Мис София”- Вивиан, позната още като екс гадже на Славчо Тошев.

Двамата дълго време криха отношенията си, но най-накрая решиха да проговорят.

След близо 2-месечно мълчание гласовитият певец представи дамата, пленила сърцето му. До момента изпълнителят на Diapason Records винаги е пазил в тайна тази част от личния си живот. Певецът се опасявал, че медийното внимание би повлияло негативно на връзката му.

Ерик и Вивиан се запознали в столично заведение, където и двамата ходели често. Искрата помежду им припламнала веднага, но любовните им отношения започнали на един по-късен етап.

*Славчо и Вивиан

„И аз, и Вивиан имахме връзки по това време. Първоначално се събирахме в компания с общи приятели, излизахме много, но и двамата бяхме обвързани и се стараехме да не личи, че помежду ни има химия. Чувахме се по телефона и си говорехме часове наред. Споделяхме си какво ни мъчи в тогавашните ни интимни отношения.” - разкри изпълнителят на „Пазете се от нея”.

*Ерик и Вивиан (Снимка: Любомир Любенов)

„Единодушно решихме да сложим край и да започнем нещо заедно. Вивиан е наистина страхотен и много положителен човек – разбира ме, изслушва ме, аз нея също. Характерите ни си паснаха и се надявам любовта ни да продължи дълго време.”- коментира Ерик.

*Вивиан и Ерик (Снимка: partynews)

Припомняме:

Вивиан наскоро пусна статус във Фейсбук, че ще се омъжва за Ерик, а в последствие, статусът беше потвърден и от певеца. Двамата дори твърдят, че имат намерение да сключат граждански брак.

Снимка (водеща): partynews