Съпрузите Ернестина Шинова и Андрей Слабаков стартират като водещи в най-новото предаване на Нова тв - „Между нас казано”.

В него те ще дискутират теми, които обикновено обсъждаме в комфорта на домашния уют. Очаква се двамата често да спорят относно коя – мъжката или женската – гледна точка е по-правилна.

За да бъде по-автентично и да отговаря на свободната тематика, самото предаване ще бъде записвано без предварително подготвен сценарий. В същото време ще отговаря и на публицистичните изисквания. В първата част водещите ще кръстосат шпаги по даден проблем.

В най-разгорещения момент пък към тях ще се присъединява гост със своята лична история. Във втория сегмент актрисата и един от най-страстните пушачи в киното ще посрещат свои не/приятели, които на свой ред да споделят тезата си по обсъждания въпрос, най-вероятно повлияна от разказа в предходната част.

Всеки от новите гости има правото да говори с водещите, помежду си, с публиката и дори с героите, споделили личната си история. В края на предаването последната дума ще има публиката. „Между нас казано” стартира от 19 март и ще бъде излъчвано всяка събота в 17 часа.