Както вече беше съобщено, концертът на Ерос Рамацоти в София на 26 септември беше изцяло разпродаден месец преди събитието.

След като научава радостната новина, самият изпълнител решава да се откаже от местата, които по договор се пазят от организаторите Жокер Медия за неговия мениджмънт.

Въпросните места са точно сто на брой, седящи и по личното желание на Ерос, който няма търпение отново да се срещне с българската публика, ще бъдат пуснати днес точно в 13:00 часа в продажба в мрежата на Eventim на цена от 80 лв, за да могат колкото се може повече фенове да видят любимеца си на живо.

Това ще бъде и последната възможност за закупуване на билет за едно от най-очакваните музикални събития тази година у нас. Пасът за шоуто се оказа най-горещият за гостуване на международна звезда тази година у нас, като седящите места бяха разграбени от феновете още в началото на лятото.

Събитието в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредни дати във Верона и по една в Любляна и Клуж-Напока преди да “акостира” на 26 септември в Арена Армеец, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия.

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.