Все по-често можем да засечем Татяна извън България.

Този път звездата на телевизия “Планета“ отлетя за Франкфурт, Германия, където се наслаждава на красивата есен в немския град.

Сред емблематичните места, които тя посети, е една от най-високите сгради там, откъдето се вижда огромния и красив Франкфурт.

“Времето тук е прекрасно, има толкова много хора навсякъде и всички са много усмихнати и добронамерени, което прави огромно впечатление. За първи път оставам за седмица и определено мнението ми за тази държава е на много високо ниво. Всичко е толкова подредено и отвсякъде лъха спокойствие“, споделя Татяна.

Певицата не пропусна да се отдаде и на любимото си хоби, като всяка сутрин спортуваше сред природата и се наслаждаваше на красивите есенни багри.

“Естествено българската музика е повод всеки ден да вдигаме тост за всичко, което ни се случва тук. Работата ми е била свързана с кратки пътувания до Франкфурт, но сега определено имам възможността да науча повече за този град, и за Германия като цяло, и да им се насладя пълноценно“, откровена изпълнителката, която намери време да се качи и на лифт, за да разгледа Франкфурт и отвисоко.

Една от изненади, които Татяна получи от любимия си мъж, бе букет от лилави рози, а този жест успя истински да я изненада и развълнува.

“Нямаше как да пропуснем и шопинга, тъй като това е любимата ми част“, с усмивка завършва впечатленията си певицата.