Бившата депутатка Петя Раева и певицата Есил Дюран ще прекарат заедно последната нощ в годината в поредния епизод на "Вечеряй с Петя Раева", който ще се излъчи на 27-и декември, точно в 21.00 часа по Code Fashion TV. Певицата и телевизионната водеща ще демонстрират как се приготвя баклава, а основното е свинско с гъбен сос по традиционна рецепта. Самата Есил признава, че уважава родните традиции и винаги на семейната трапеза за Коледа има свинско, което с удоволствие опитва. Дюран, която от години е омъжена за християнин, възпитава сина си в духа на християнските и мюсюлмански традиции. „Той познава и Коледа и Байрям”- споделя тя пред Петя Раева и допълва: „У дома живеем в пълна хармония!”.



Любимата на родната публика изпълнителка започва гостуването си с коледна песен и разказва затова, че успява да намери баланса между джаза и поп-фолка. Завършилата консерватория Есил е многостранно развит талант, не само в кухнята. За нея да бъде дизайнер е огромно предизвикателство, в което се впуска с плам и вдъхновение. Пред Петя Раева тя разказва за индивидуалния подход в проектирането и създаването на всяка рокля, която има за цел да подчертае индивидуалността на клиентките, които й се доверяват.

Появата на Дядо Коледа, в чиято роля се превъплъщава Емил Тасков е приятната изненада за дамите във „Вечеряй с Петя Раева”, а музиката и пожеланията за сбъднати мечти, свобода и щастие превръщат предаването в прекрасен коледен подарък за зрителите на Code Fashion TV.