Тази седмица Есил Дюран е гост в “Звездно“, където повдига завесата около своя предстоящ проект.

Певицата разкрива, че до дни той ще бъде факт, а основното послание, което иска да отправи с него е, че любовта е най-важното нещо в живота.

“С тази песен искам да кажа на хората да погледнат на любовта по един друг начин. Любовта е най-важното нещо в живота, няма друго по-важно от здравето и любовта. Защото само когато си здрав можеш да оцениш и да се насладиш на тази любов, имаш възможност да поемеш и да даваш любов едновременно“, откровена е Есил Дюран.

Точно затова тя е предпочела да заложи на музиката и гласа си като основни изразни средства в този проект. Експериментира с идеята да докосне хората, да бръкне дълбоко в душите им и да ги провокира да развихрят въображението си. Самата Есил Дюран вярва, че човек трябва да се остави на вселенските сили и да бъде спокоен, защото тя Вселената сама решава в кой момент с кого да те срещне и да те отблъсне от човека, който не ти е необходим.

“Просто трябва да се оставим и да бъдем добри - споделя певицата и продължава – вярвам, че човек трябва да се успокои и да се наслаждава на това, което е . Трябва да живееш един спокоен, прекрасен живот и не трябва да искаш всичко на всяка цена“.

Тя допълва, че с всяка една година тя се чувства все по-щастлива, все по-доволна от всичко, което й се случва, защото се е научила да приема и хубавите, и лошите събития. Лошите моменти за нея са един голям урок, а вече дори е започнала да харесва неуспехите си. Някак си те я правят много по-устойчива за следващи събития. Позволяват й да прави разликата между хубаво и лошо, а няма как на човек да му се случват само позитивни неща, защото в живота всичко се редува.