Есил Дюран прави ретроспекция на своя живот в едно откровено и много лично интервю.

Звездата разгръща страниците на семейния си албум в предаването “Преди обед”. Тя разкрива, че е била много примерно и отговорно дете, защото не е искала да разочарова своите родители.

“Исках да оправдая техните очаквания, защото те очакваха много, въпреки че не бяха от най-амбициозните родители. Трябваше да съм много добра във всичко.”



Есил Дюран с носталгия си спомня и за първата рок банда, в която е пяла. Този период е много специален за нея, защото е изпълнен със страст и хъс, с онова желание да се гмурнеш в поприще, което винаги си желал и чакал. Певицата признава, че никога не е имала ученическа и студентска любов, защото като че ли тази енергия, хвърляла в музиката.

“Напоследък се замислих, че всички любови в живота ми са били да ме харесват, когато съм на сцена. Мъжете някак си мигновено се влюбваха в моя сценичен образ, защото там съм много щура. На сцената си позволявам да бъда нещо, което в живота не мога да съм. Сцената ми дава възможност да живея някакъв друг живот.”

Любовта на живота й е композитора Борис Павлов - Бобо, защото той е бил и продължава да бъде най-доброто за нея. Той е широко скроен и певицата споделя, че е имала нужда да бъде разбрана точно от такъв мъж. За неговия рожден ден, който е на 24 декември, Есил Дюран е успяла да го изненада с едно невероятно парти:



“Бобо никога не си е празнувал рождения ден като хората, защото е Бъдни вечер и непрекъснато страда. Но през 2016 стана на 50 години и аз реших да го изненадам с парти, на което събрах всичките му приятели, съученици и въобще хората, свързани с неговия живот. Организирах празника тайно, без негово знание, бях в страшна треска, защото не исках да бъркам в телефона му за контакти”, разказва Есил Дюран.

Не е пропусната и темата за порасналото момче на мама, Харис, който вече е на 11 години.



“Липсва ми онова време, когато той беше малък и говореше едни сладки неща, и се усмихваше невинно. Сега е сериозен и винаги ревнува. Нямам ревнив мъж, но за сметка на това имам ревнив син”, шегува се Есил Дюран.
Финалът на разговора е посветен на модата, която от три години е новата страст на певицата. Тя е страшно удовлетворена от това свое начинание, защото може да се изрази и по този начин, още повече, че го прави с удоволствие и много желание.

Есил Дюран признава, че е много заредена и вдъхновена, защото среща различни хора, които я предизвикват, в най-хубавия смисъл на думата:

“Смеси всички усещания в едно и направи някаква еклектика от всичко, което чувстваш. Всъщност, това ще бъда аз.”