Есил Дюран сподели пред камерата на телевизия “Планета”, че в момента работи по нов музикален проект. Певицата призна, че първоначалните й планове са той да бъде представен на зрителите до два месеца.

“Стискайте ми палци да не загубя това вдъхновение, което имам винаги”, пожела си Есил и допълни, че непрекъснато работи, както по отношение на музиката, така и в модата, където напоследък се радва на голяма популярност и бележи многобройни успехи.

“Модата е едно от нещата, които страшно много ме вдъхновяват да правя всичко и по отношение на музиката, и да обичам, и да се радвам на живота, да възприемам всичко по един по-различен начин”, сподели тя, пише planeta.tv.



Есил Дюран не крие, че непрекъснато създава нови неща, но не само обединени от определена колекция, а във всеки момент, когато усеща вдъхновение.

По отношение на музикалните си проекти звездата се радва на изключителния успех, който пожъна актуалния й сингъл “Хей, момиче”. Песента определено се нареди сред най-стойностните и харесвани проекти, представени през 2015 година.