Певицата и дизайнер Есил Дюран се оказа скритата звезда зад впечатляващата маска на Ангела в най-мистериозното шоу в ефира. „Преживях нещо съвсем различно и ново – освободих се от себе си поне за известно време. Успях да изляза от Есил Дюран и си починах от нея за кратко. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да направя нещо различно с гласа си, за да не ме познаят.“, сподели Есил Дюран, която до последния момент оспорваше своето място в артистична надпревара заедно с Булката и Плашилото.

Изпълнителката, която изглежда феноменално за своите 51 години, не пропусна да припомни и за най-тежкия момент в живота си-жестоко автомобилна катастрофа в Скандинавието, от която все още има белези. Те бяха и една от уликите, които много затрудниха както зрители, така и панелисти при разгадаване образа на Ангела. Сблъсъкът става, докато тя обикаля Норвегия с бус по участия в края на миналия век, припомня Hotnews.bg.

На най-високата точка в Норвегия - Норд Кап, шофьорът заспива от умора на волана и бусът се удря в огромна скала, която е точно от страната на Есил Дюран. Тя понася удара и от цялата апаратура, която се намира отзад, а седалката на човека до шофьора се блъсва в коленете и счупва таза й. Тя понася преден, страничен и заден удар в един миг. Двама души, които седят до нея, също падат върху й, защото буса потъва в канавка.

Единственото, което остава здраво, е мозъкът на певицата. Цялото й тяло е с множество фрактури - счупени челюсти, крак, ръка, ключица, таз. Езикът на Есил остава навън с часове, изсъхнал и целият в стъкла. Прозорецът на буса се счупва в лицето й и раздира цялата й кожа.

Вокалните и сценични битки в Маскираният певец в последния епизод бяха между Ангелът и Баба Яга, Булката и Светлината, Златният и Плашилото. Новите улики добавиха и нови имена в предположенията на панела. Сред потенциалните участници зад маските се наредиха Асен Блатечки, Lady B, Стефан Илчев, Евгени Минчев, Китодар Тодоров и други.

По време на четвъртата вечер, наситена с костюми и впечатляващи изпълнения, на сцената се завърна отново костюма на Пчелата, представен от певицата Йоана. „Това шоу е истинска магия и няма да повярвате колко стриктно се пази всичко!“, разказа тя за емоцията от участието си в шоуто.