Клипът към новата песен на Есил Дюран, “Излишен”, по музика и аранжимент на Борис Павлов и текст на Лили Димова бе заснет с атрактивното участие на българския топмодел Али Алиев.

Интересен факт е, че певицата сама режисира видеото, с помощта на оператора Петьо Картулев, с когото отдавна работи добре. За терен на снимките Есил избра природния резерват “Камчия”, където всъщност има и лятна семейна къща. В крайна сметка тя успя да съчетае успешно ваканцията си с работата, превръщайки снимките в истинско удоволствие и забавление за всички.

“Единственото затруднение бяха любовните сцени които трябваше да бъдат заснети с Али Алиев.”, казва певицата. Есил е известна с моногамията си и от няколко години не си е позволявала подобна волност по време на снимки. Присъствието на съпруга й напрегна още повече ситуацията.

“Благодаря на Али, че се оказа доста артистичен и напълно готов според мен за следващия български сериал. Така ме накара да забравя притеснението и да бъда напълно естествена”. Новото видео ще се появи в ефира на “Планета” и “Планета HD” в началото на септември, пишат от planeta.tv.