Есил Дюран не крие възрастта си и прави всичко възможно, за да запази по-дълго време красотата си.

Въпреки, че наскоро навърши 42 години, певицата не се предава, а влага усилия и средства, за да изглежда млада и свежа.

Последната козметична новост, на която даровитата певица се подлага е така наречената „Терапия на Мадона”, станала хит сред родните знаменитости, пише novfolk.bg.

Става дума за популярната процедура Intraceuticals, при която чрез кислородна струя хиалуроновата киселина прониква в кожата и по този начин тя става гладка, опъната и блестяща.

„Не се срамувам от бръчките си, приемам всяка като част от моята история. Това е животът ми и аз си го обичам. Харесвам се такава, каквато съм, но признавам си – възползвам се от новостите, които предлага козметичната индустрия. В шоубизнеса няма милост – трябва да изглеждаш фантастично!”, казва певицата.

Освен грижата за лицето, Есил не пренебрегва и фигурата си. В това могат да се убедят всички, когато излезе най-новият й клип към песента „Излишен”, който тя засне тези дни на морето.

Чаровната изпълнителка споделя, че дължи изваяните си форми на работата. Есил сама се грижи за домакинство и кариера, не разчита на помощ при отглеждането на сина си.

„Не ми остава време за мързелуване, всичко правя сама и така поддържам едни и същи килограми. Когато мога, спортувам или се подлагам на антицелулитни процедури с най-новата технология Vela Shape”, обяснява тя.