Есил Дюран започна 2017 година много ентусиазирано и смята да покаже целия си потенциал във всичките му нюанси.

За предстоящите си музикални проекти изпълнителката не смята да се ограничава стилово. Пред телевизия “Планета” тя сподели, че подготвя нова песен, с която ще зарадва своите почитатели съвсем скоро.

Есил Дюран е заложила на динамично модерно парче, което съчетава хип-хоп и поп фолк елементи. Вече са планирани и снимките на видеоклипа към новата песен в началото на месец март.

Успоредно с това Есил Дюран работи и върху собствената си модна линия, а наскоро излезе най-новата лимитирана колекция с нейната марка. Тя предизвика голям интерес и за радост на талантливата дизайнерка се хареса много. Есил Дюран е заложила на дантели, обсипани с камъни и ресни като моделите са решени в златно и черно.

Преди отново да се потопи в динамичния си начин на живот и своята работа, която обожава, Есил Дюран си е отделила и няколко дни за почивка и релакс в Боровец. За да зарадва своите любими мъже, Бобо и Харис, които са запалени скиори, певицата вече е ангажирала часове при ски-учител. Тя ще овладява скиорските умения по време на своята семейна ваканция. Въпреки, че прави първи стъпки в този спорт, за нея това е поредно предизвикателство, което посреща с усмивка.