Есил Дюран сподели пред телевизия “Планета”, че подготвя нова песен, с която ще зарадва своите почитатели в разгара на лятото. Най-вероятно премиерата на новия клип ще съвпадне с рождения ден на певицата, който е на 5 юли. Мелодията ще бъде свежа, с много лятно настроение и воля за море.

Междувременно Есил Дюран жъне успехи в сферата на другата своя страст, която мнозина знаят е модата. Последното събитие, на което талантливата дизайнерка представи своята нова колекция с официални рокли бе Руския бал, организиран от Евгени Минчев. В ревюто-спектакъл с красивите тоалети дефилираха едни от топ моделите на България - Ради Орцева, Елизабет Методиева, Петя Велкова, Марина Войкова, Юлия Юревич.



Този път черешката на ревюто бе очарователната племеница на певицата, Енурие Дуран, която за първи път дефилира и се представи респектиращо! Есил Дюран отново заложи на ефектните бижута “MISS B”, с дизайнер Борислав Соколов - Бони.



Модните ценители забелязаха, че повечето модели са решени в червено, защото в тази своя колекция Есил се довери на големия Валентино.

“Когато жената се облече в червено, всичко й е в кърпа вързано”, твърди световния дизайнер.



Звездният блясък елегантно бе допълнен от изискан микс от етно-джаз, класика - оперен квинтет Bella Voce и мода. Сред VIP-гостите бяха пра-племеницата на руския цар Николай Втори – принцеса Олга Романова и биографката на принцеса Даяна и Кралицата-Майка – лейди Колин Кембъл.

Източник: planeta.tv, снимки: Hi Life