Луд купон, както обеща, спретна Динко Вълев за раждането на първото си дете. На 11 риалити героят от „Фермата” и „Биг Брадър” стана татко на Виктория и веднага я показа в социалните медии. Той не скри и последвалия купон, на който сам хваща микрофона, за да из пълни парче на Слави Трифонов. Основата певица обаче е Есил Дюран, решена в секси черна рокля, която също не оставя публиката да скучае. Малката Вики тежи около 3500 грама и е висока 51 сантиметра.


Бебето е кръстено на цялата фамилия, тъй като половинката на ямболията се казва Весела, а майка му и баща му са Веска и Вълю. "Пожелавам тази радост на всички. Много съм щастлив. Хващате ме в болницата, още чакам, но чак след 3-4 дена ще изпишат любимата ми и бебето", каза още Динко

Ямболията сподели, че с 21-годишната моделка Весела умишлено са криели от медиите връзката си заради черни очи. Заедно са почти 2 години, но за Динко тя вече е жената на живота му, защото му е доказала колко много го обича и държи на него, зарязвайки модния елит и отдавайки се на майчинството. Той добави още, че се е погрижил да осигури максимално много удобства за бебето си и русокосата моделка. Младата двойка ще се настанят в чисто нова къща в Ямбол, където ще се радват на семеен уют и малката Виктория Господинова Вълева.