Очевидно бъдещата съпруга на Благой Георгиев – Есмер, прекарва доста време с децата му от гимнастичката Христина Витанова.

Рускинята намекна за добрите си отношения с малчуганите в Instagram, което вероятно ще накара бившата на футболиста да ревнува.

Оказа се, че Омерова и малкият Давид са родени на една дата – 25 юли. Още по-любопитна е годината, в която е родена танцьорката – 1992 г.!

Мнозина предполагаха, че брюнетката се доближава по-скоро до 30 години, отколкото до 20. Особено, когато има толкова много пластични операции.

Вчера Благо честити на рождениците празника в Instagram, но интересно защо първо отправи послание към бъдещата си съпруга, а чак след това към детето?

Георгиев пожела на годеницата си Бог винаги да бъде с нея и й напомни, че безумно много я обича.



„Честит рожден ден, щастие мое! Нека Бог винаги да бъде с теб и да те пази, ангелче мое! Много те обичам!“, написа футболиста над снимка на сина си Давид, малко след като отрази празника на любимата си.

Есмер е коментирала снимката на момченцето: „Мой сладък малчуган“, от което си личи, че танцьорката е близка с децата му.



Това не се харесвало на майката на детето – Христина Витанова, тъй като ревнувала наследниците си от мащехата, разкриват близки до гимнастичката.

„Тя ревнува Давид и Йоана от Есмер и това е съвсем нормална реакция, майчински инстинкт....“, добавя приятелка на Хриси.