Наскоро родилата Есмер Омерова отново изпадна в криза заради Благо Георгиев,пише HotArena.

По-малко от месец след като роди първото си дете, Есмер никак не се радва на майчинството си, а е заета с поредните сътресения в семейния си живот. За никого не е тайна, че на Джийзъса са му слаби ангелите и мнозина се усъмниха, че като надене брачния хомот, той ще промени навиците. И май се оказаха прави! Навик на Омерова е щом се скарат с Благо, да започне да трие негови или техни общи снимки от профилите си в социалните мрежи.

Сега ситуацията е същата. Тя премахна тяхно фото със сина им Елай от изписването му. Явен знак, че нещо не е наред в брака им са и целенасочените цитати от различни песни, които тя поства. Това явно е нов похват на татарката, която изглежда слаба като вейка и прекалено повехнала след раждането. Не минава ден, в който Есмер да не постне свое селфи, с което да покаже, че е върнала фигура си след раждането.

Тя демонстрира обаче и друго - Георгиев май пак е кривнал от правия път и тя го е натирила, нищо че е с бебе в ръце. Прясната майка поства цитати от песни на Бионсе, в които обяснява, че й е по-добре сама и няма нужда от парите му, както и на Бруно Марс от песен, която се казва "Ако бях твоя мъж".

По всичко си личи, че Омерова е доста объркана от така създала се ситуация. Тя трудно свиква с ролята си на майка, а когато няма подкрепата на Благо до себе си, съвсем изнемогва. В грижите за Елай й помагат майка й и детегледачка, а за да се справи с депресията, Есмер прекарва по-голямата част от времето, грижейки се за външния си вид, пише "Телеграф".

Именно заради тази нейна суетност, която надделява над майчинските грижи, Есмер получава доста критики, но въобще не се трогва от тях. Мнозина я нападнаха, че не иска да кърми сина си, за да не си развали бюста, но тя е непреклонна.