Бременната Есмер Омерова шокира феновете си в социалните мрежи с кадър, в който размахва кухненски нож заканително.

„Внимание, бременна жена!”, написа съпругата на Благой Георгиев в Инстаграм, а последователите й я посъветваха шеговито да спи повече, за да нормализира хормоналния си баланс и да не е толкова войнствена.

В очакване на наследника шампионката по аржентинско танго спря да посещава залата за тренировки. Наедрялото й коремче обаче не я отказа от високите токове, прилепналите рокли и купоните с приятелки. Въпреки деликатното си състояние тя продължава да се грижи активно и за снежния леопард, който чеченският президент Рамзан Кадиров даде на Джизъса като сватбен дар.



Призивите на близките им да го дадат за отглеждане в зоопарк останаха нечути и хищникът все още се радва на любовта на семейството. Без притеснение, че ще бъде погната от природозащитници, Есмер често разхожда леопарда вързан на каишка в гористите местности край Казан. Очевидно татарката тренира за майчинството, обгрижвайки животни, а последната придобивка е кученце на име Анди.

Сладурът е пугъл, една от най-популярните смесени породи, кръстоска между мопс и пинчер. Със стопанката му са неразделни и той редовно се паркира в скута й по време на обяд в изискан ресторант или топли коремчето й във фризьорския салон. Есмер и Джизъса очакват наследника си в началото на лятото. Нападателя на „Рубин” (Казан) вече има две деца от връзката си с гимнастичката Христина Витанова.