Есмер и Благо отново се сдобриха и пак надянаха маската на щастливи и влюбени.

Двойката, чиято любов подозрително напомня сълзлив индийски сериал, все пак реши да зарови томахавката точно преди раждането на детето им. За да изкупи греховете си пред любимата и семейството й, Благо реши да подари романтична почивка до Дубай на Есмер, където е много вероятно да протече и раждането, пише ''Всеки ден''.

Според запознати двойката се притеснявала да предприема ново пътуване и заради безопасността на бебето и бъдещата майка е много вероятно радостното събитие да ги завари именно в меката на родните бръмчалки.



Самата Есмер за първи път от месеци насам изглежда щастлива и не спира да се фука пред приятелите си колко радостна е започнала да се чувства до своя любим.

Близки до футболиста разказват, че Джизъса все пак е решил да укроти топката и да спре да докарва нервни сривове на жена си. Родният плейбой се притеснил, че емоционалните катаклизми във връзката им могат да навредят на бебето и си наложил поне в последните дни от бременността да поглези Есмер и да я накара да се чувства като принцеса.



„Крайно време беше да се спре с драмите. Благо го побърка това момиче. Цялата си бременност Есмер изкара на нокти,с кого ли й изневерява и кога ли ще я зареже. Дано поне като се роди бебето да кротнат и двамата", коментират близки до двойката.

Припомняме, че Благой изостави съпругата си сама бременна в 6-ия месец през януари. Последваха множество раздели и скандали, но клетата жена винаги му прощаваше. Футболистът прекарваше голяма част от времето си по заведенията в компанията на столични красавици.

Есмер и Благой сключиха брак в началото на септември 2015 г., а шавливият Джизъс издържа само няколко месеца без изневяра.

Сн. Инстаграм