Есмер Омерова вече може да се похвали с далеч по-пищно деколте в сравнение с това, с което разполагаше преди няколко месеца.

Бременната половинка на Благой Георгиев показа, че и тя вече има цици. Плоската като дъска татарка остана в историята. Танцьорката нямаше никакви гърди преди бременността си. Между другото, така е и с повечето жени на Джизъса с изключение на певицата Лияна. Тя, както приляга на професията й, е напълнила пазвата си със силикон, отбелязва „Всеки ден“.

Благо Колизеума, както стана известен футболистът след изцепката си в Рим, където надраска с монета една от колоните на вековния монумент, си избира гаджетата, жените и любовниците именно по този критерий – да са с тъмна дълга коса, смугли, слаби и да нямат гърди. Есмер обаче вече не може да се похвали с нищо от това, с което в началото е привлякла мъжа си. Тя се закръгли от бременността, обръсна си половината коса, а сега вече е напълнила и пазвата.

При някои жени подуването и чувствителността на гърдите са един от първите симптоми на бременността. Буквално от самото й начало те започват подготовката си за бъдещото производство на кърма. При Есмер гърдите започнаха да растат чак сега, когато раждането наближи. Въпреки закъснението по този признак танцьорката вече е сменила сутиените си. Те са с цели два размера нагоре.

Източник: slava.bg, сн.: Instagram