Футболистът Благой Георгиев и съпругата му Есмер Омерова очакват момче.

Това загатна красивата татарка с кадър на бебешки дрешник в Инстаграм, в който фигурират синя пелена и редица гащеризончета, едно от които с моряшка яка. Като бонус за приятелите си в мрежата Есмер щракна и чифт чорапки, позиционирани върху бременното й коремче.

Наследникът на шампионката по аржентинско танго и нападателя на „Рубин” (Казан) трябва
да се появи на бял свят през август. Есмер спря да посещава залата за тренировки, но деликатното й състояние не я отказа от високите токове, прилепналите рокли и грижите за домашния им зоопарк.

Повод за дълги разходки в парка е снежният леопард, който чеченският президент Рамзан Кадиров даде на Джизъса като сватбен дар. Призивите на близките им да го дадат за отглеждане в зоопарк останаха нечути и хищникът все още се радва на любовта на семейството. Последният обитател на луксозния им дом, включващ фитнес, киносалон и билярдна зала, е кученце на име Анди. Сладурът е пугъл, една от най-популярните смесени породи-кръстоска между мопс и пинчер.

Със стопанката му са неразделни и той редовно се паркира в скута й по време на обяд в изискан ресторант или топли коремчето й във фризьорския салон.