На бляскава церемония в столично заведение се проведе тазгодишният конкурс "Miss Playmate 2011".

Противно на очакванията протежето на Азис - Галина, която беше спрягана за тазгодишната победителка в конкурса остана втора, а титлата грабна 18-годишната манекенката от "Визаж" Меги. Чаровната брюнетка водеше в класацията на официалния сайт на Playboy, още от самото начало.

Меги бе единственото момиче без силикон в бюста или устните, както и без екстеншъни в косите, сред всички 12 претендентки. Тя погали публиката с естествената си красота и сексапил и първото й място получи одобрението на всички присъстващи, пишат от lifestyle.bg.

Разбира се, недоволни имаше и един от тях се оказа Азис. Той бе сред ВИП гостите на партито и привличаше внимание с новия си червен перчем. Фолкпевецът беше дошъл да подкрепи любимата си приятелка Галя и не жалеше глас, подвиквания и аплодисменти, когато тя се разхождаше по сцената.

Да припомним, че броени дни преди конкурса въпросната девойка си спретна импровизиран пиар и пусна в интернет нейни голи снимки в едно легло с Краля на фолка. Явно кадрите не бяха достатъчни и блондинката стана първа, но само че подгласничка в тазгодишното издание на Playmate of The Year. Това предизвика неодобрението на Васко и той беше категоричен:

"Меги е ужасно красиво момиче, но не е за този конкурс. Тя преспокойно може да участва на Мис България или Мис Свят, но мястото и не е тук."

Новата Miss Playmate не се притесни от думите на Краля и в интервю за ТВ7 заяви, че се смята за напълно подходяща за тази титла. Самата тя също предпочитала да дефилира на подиума на Мис България, но организаторите не и позволили да участва, заради татуировката, която има.

На церемонията заедно с Азис впечатление правеха и членовете на неразделното напоследък трио - Николета Лозанова, Ванко 1 и Мартин Карбовски.

С малко закъснение пристигнаха още и дружките Андреа и Златка Райкова. Двете се присъединиха към масата на Азис, но той, отвикнал да се проявява като кавалер, не отстъпи мястото си на масата за тях. Така на двете гърли им се наложи да поседят прави и на крак да изгледат финала на конкурса.

Миналогодишната носителка на титлата Miss Playmate Дорис Дилова бе на съседно сепаре от останалите ВИП-ове, в изцяло женска компания. Русокоската изглеждаше видимо разочарована може би именно от факта, че само няколко месеца след като стана носителка на титлата (на 7 декември 2010 г. тя стана първа в конкурса) вече и се наложи да предаде щафетата на друга.

Г-ца Дилова бе смятана за една от най-невзрачните плеймейтки, и беше явно недолюбвана от останалите си "колежки" по титла. Това се потвърди за пореден път, след като и двете бивши плеймейтки Николета и Златка не размениха и дума с нея.