Етиен Леви, който стана популярен през 80-те с група „Трик“, се превърна в един от най-търсените вокални педагози у нас. Под негово ръководство са школували гласовите си данни бъдещите звезди на „Мюзик айдъл“ и „Х фактор“, както и участниците в шоуто „Като две капки вода“.

Фаворити в „Като две капки вода“ засега са актьорите, а не певците. За това кои техни качества им дават предимство, Леви коментира в интервю за "Труд":

"Много приятно съм изненадан от качествата на Ненчо - изключителен певец и актьор. Той се справя отлично с всяка задача и аз самият се учудвам как до този момент не се е чуло името му и като изпълнител, освен като гласа на Бойко Борисов. Ненчо е завършен певец, пее и в мюзикъла „Аладин“, канят го навсякъде, защото освен талантлив е и суперконтактен и енергичен. Много впечатлен съм и от качествата на Филип Аврамов - прекрасен актьор, има невероятни певчески данни и е удоволствие за мен да работим заедно. За Маца знаех, че може да пее, но тук невероятно ме изненада не само мен, но и доста други хора - показа и глас, и присъствие. И Нона има чудесни качества, само трябва да се освободи от напрежението и тя от няколко предавания вече го прави. Тя има дарба и голямо чувство за отговорност и неслучайно е популярна, харесвана актриса".

С Криско се познават още от „Музикална академия“. "С Криско бяхме легло до легло, като в казармата. Той пристъпва много сериозно към изпълнението на всички задачи, много е талантлив. Имаше доста противоречиви мнения и оценки относно това дали един рапър може да пее добре и да се справя в шоуто. Аз имам една максима - ако някой има да каже нещо за някого, трябва първо да го опознае, не може просто така да се хвърлят мнения и критики. Оказа се, че той има чудесни певчески данни" - разказва вокалният педагог пред "Труд".

За гласовите данни на Азис е категоричен: "Азис пък е роден певец. Казах му: „Васе, когато ти си се родил, Господ те е благословил, дал ти е такива възможности. Всяка сутрин, поглеждайки в небето, трябва да казваш: „Татко, благодаря ти за това, което си ми дал“, а той ми отговори в негов стил: „Аз го правя, но вечер“. А на всичкото отгоре е и чудесен артист и много колегиален. Ето, той каза, че Жана има по-добра вокална техника от него, когато трябваше да я имитира - това не всеки ще го направи. Аз Жана я познавам още от “Х фактор” - притежава прекрасни вокални качества, пее с много хъс и енергия. Искам да кажа и за Джуджи, че е изключителен човек. Тя не се е разсърдила дори за миг, че почти винаги е в дъното на класацията, защото знае, че това е един миг от нейния живот и не е решила да става певица. Казах й: „Моля те, освободи се и се забавлявай!“ и след това тя се представи много добре с Адриано Челентано и Мая Нешкова".

Любопитно е, че Етиен Леви бе сред специалните гости на сватбата на Мария и Християн Гущеров. Той е преподавател на фолк звездата, която в момента е студентка.

"Бях поканен от Мария като неин преподавател заедно с директорката на департамента ни в НБУ Милена Шушулова. Изключително фина сватба, много издържана, с прекрасно отношение към всички гости. Мария и Християн показаха чудесни взаимоотношения. Иначе Мария като студентка е много старателна и се справя отлично. И Валя е студентка при мен и също се справя много добре. Попфолкът стана много популярен, защото песните се изпълняват от певци, някои от които са изключително можещи. Също така в попфолка вече има песни, които са доста по-стойностни. Преди имаше повече цинизми, защото може би местното юначество имаше нужда от такива текстове" - казва той, пише signal.bg.