Имената на четиримата финалисти в шоуто „Като две капки вода“ са вече ясни. Макар до края на формата да има още доста време. Източници от кухнята на медията обаче подшушнаха истината за четиримата късметлии, които ще се борят за голямата награда – чисто нов автомобил.

Едва ли ще е голяма изненада за някого, но това са Фики Стораро, Дарина Йотова – Дара, Тото от СкандаУ и Димитър Маринов. Именно те ще образуват финалната четворка, а причината за този резултат е повече от ясна. Първите трима – Тото, Дара и Фики, са щастливците с най-голяма фенска маса сред младото поколение. Именно то е най-активно в изпращането на СМС-и за подкрепа и буквално ще ги „изхвърли на повърхността“.

Колкото до Димитър Маринов, източниците разкриха, че няма как той да не влезе в четворката. Първо, защото се радва на огромен респект от страна на продуцента и журито. И второ, защото самоотвержено избра да остане в родината, пред това да се върне в Щатите след началото на пандемията, пише show.bg.

„Представяте ли си как носителят на „Оскар“, макар да не е директен носител, ще диша прахта на Джей Джей, Луна или който и да било там?! Няма как да стане. Но жалко единствено за Маги Джанаварова, която заслужава да е на финала повече и от него, и от Тото, че и от Дара“, коментират запознати.

Дали ще се окажат прави, предстои да видим след още няколко седмици. Както и кой ще има щастието да седне зад волана на новия автомобил.