Докато част от известните българки с удоволствие позират с големи кореми, други прочути БГ мами никога не се показаха бременни, дори след като родиха. Последният пример в това отношение е журналистката Николета Маданска, която роди своя първи син Йоан в края на ноември и така направи бившият шеф на новините на bTV Венелин Петков татко за сефте на 48 години.

Красавицата е изключително активна в инстаграм, поне беше докато не се появи бебето, то никога не показа своя снимка с корем, въпреки новината, че чака бебе бе известна на всички. Със сигурност можем да се закълнем, че малкият Йоан също скоро няма да бъде показан на феновете.

На второ място несъмнено е певицата Преслава, която за разлика от Маданска сама съобщи в инстаграм, че чака бебе. Тя обаче така и не се показа с наедряла фигура и единствената снимка, която леко загатна за предстоящото щастливо събитие от преди две години бе от лятна почивка в Турция с широка черна рокля.

Дори след появата на малката Паола, Преслава така и не пусна снимка от бременния си период, подобно на Златка Райкова. Жената на Благой Георгиев ревниво пазеше новината за първия си син и дори изтри снимка, на която коремчето й все пак загатваше за неговата поява.

Въпреки че е майка на две деца-момче и момиче, снахата на Маги Халваджиян Алекс Енева също няма бременна снимка в своя инстаграм. Там пък е пълно със секси нейни фотографии, както подобава на истинска адреналинка.