2020 г. определено е най-горещата за Диляна Попова. Синеоката красавица показа най-смелите си кадри през последните 12 месеца и с тях доказва, че дори в лошите моменти има за какво да се живее! С новия силикон посрещна 2020-а във Виетнам Николета Лозанова. "Добре дошла, моя съвършена 2020-а! Оставям в 2019 всички "приятелки", които живеят от клюки за мен", зарече се Николета. "Приятелките" може и да ги е оставила в миналото, но 2020 със сигурност не бе съвършена.

Джулиана Гани бързо приземи различните модели, които твърдяха през 2020 г., че имат най-големия силиконов бюст у нас. Гани заяви, че тя е мацката с най-сериозни кубици - по 985 във всяка гърда! Точно като Кубрат Пулев и Андреа не се предава пред ударите на ЕГН-то. Блондинката продължава да се пуска нонстоп във всевъзможни сластни пози, но най-много обича да се показва по бански.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Не успяхме да се разминем и тази година със скандал покрай избора на носителка на титлата "Мис България". След Тамара Георгиева и Радинела Чушева, чийто избор също бе последван от бурни виртуални реакции, и новата миска не се размина с критиките. Веднага след като грабна короната, 20-годишната Венцислава Тафкова обиколи медиите, за да обясни, че има само корекции на устните, а пък в България всички били свикнали да нападат красивите жени