Ася Капчикова проглуши ушите на всички с гръмките си слова колко много се харесва естествена и накрая взе, че се наблъска със силикон, пише HotArena.

Актуалната плеймейтка явно е отбелязала коледните и новогодишни празници, както и наближаващия край на "мандата си" с тунингован бюст.

В началото на годината тя постна снимка от болнична стая. Докато мнозина се вайкаха какво й се е случило на Капчикова, тя явно е ваела своя нов бюст в залата на някой пластичен хирург.

Красноречивият отговор дойде със снимки, на които ясно се вижда, че пазвата на плеймейтката е солидно налята с едни поне 700 кубика.

Те няма как да останат незабележими, защото до преди месец Ася не можеше да се похвали големи гърди.



Наскоро Капчикова пак започна да обяснява колко й е трудно да устои на изкушението да се тунингова. Тя никога не е криела, че не е против, но все държеше да остане естествена. Или поне до скоро. Решението й да се сдобие със силиконов бюст може да е добро за визията й, но не се отразява никак добре на имиджа й.



Ася се яви на конкурса "Мис Плеймейт" и го спечели не само благодарение на спортната си форма и предизвикателно поведение. Неин голям плюс със сигурност бе и фактът, че тя е единствената плеймейтка без силиконов бюст. Или поне беше.

След всичко изприказвано, Капчикова също пристана на пластичната хирургия, с което разочарова мнозина, пише "Уикенд".