Минути преди последната битка миналогодишният победител се завърна на сцената на „Маскираният певец“. Баба Яга се появи отново, но този път в костюма се криеше Ваня Щерева, докато в предишния сезон бе победителят Боби Турбото. „Бях сигурна, че Азис ще ме познае. Адмирации за труда на всички хора, които са в тези костюми. Много е трудно, но е прекрасно“ - призна развълнувано актрисата за изживяването си в „Маскираният певец“.

Този път елитният Ппнел бе единодушен и категорично отбеляза точно попадение в разпознаването. Ваня пък се извини на Катерина Евро, че я излъгала, че пътува в Пловдив, за да скрие участието си. „Даже пусках снимки от хотела“, обясни Щерева, която уточни, че те са твърде пикантни. Hotnews.bg веднага ви ги показва и уточнява, че все по-често майката на Мила Робъртс се пуска разголена въпреки, че вече е на 51 години.

Иначе актьорът Дарин Ангелов, който е и водещ в „На кафе“ показа лицето си под красивата маска на Гларусът в трети сезон на „Маскираният певец“. С двусмислени отговори и загадъчни улики Дарин затрудни звездните панелисти, освен Владо Пенев. Единствено той успя да разпознае талантливия си колега. „Беше много трудно. Брат ми ме позна още на първия лайв, съпругата ми също, но аз отричах“, сподели Дарин Ангелов за участието си в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.

Минути преди да свали маската си останалите звездни детективи Алекс Раева, Марта Вачкова и AZIS предположиха, че зад костюма може да се крият изпълнителите Люси Дяковска или Папи Ханс. Hotnews.bgсе надява, че Ангелов няма да започне да води и новини по Нова, защото вече омръзва на всички зрители и гони популярността на семейство Петканови в конкурентната Би Ти Ви.